Gdje je pomoć kada Vam treba?

Probudite se prije nego Murphy!

U tržišnom nastupanju svi smo usmjereni prema naprijed te je većina naših resursa okrenuta u tom smjeru, a dugovječnost uspjeha na tom putu ovisi o tome koliko nam je dobra naša logistika. Ostvariti ravnotežu u toj zadaći pravo je poslovno umijeće. Kvalitetan, pouzdan i troškovno prihvatljiv sustav logistike u konačnici se uvijek pokaže kao ušteda. Stoga smo za svoje klijente stvorili transparentan sustav usluge ugovornog servisiranja, održavanja i kontrole.
 
U tom personaliziranom sustavu, uz održavanje najbolje moguće razine zaštite, troškove prilagođavamo stvarnim potrebama i mogućnostima klijenta.
 
Pouzdanost i sigurnost zajednički su nazivnik svih uređaja koje nudimo, a kvaliteta naše usluge ne smije biti daleko od toga.
 

Dijagnostika

Otkrivamo najsitnije oscilacije u radu Vaših uređaja, od najmanje mjerljivih, sve do testiranja sustava napajanja pod opterećenjem od 1 MW, s koracima od 1 kw.

Asistencija 24/7

Vrhunska usluga za Vašu sigurnost.

Od sada bez prepreka u komunikaciji, bez čekanja na kraj vikenda ili početak radnog vremena. Maksimalno smo skratili vrijeme potrebno za odgovor na zahtjev klijenta, a otvaranjem poslovnica u Splitu i Zagrebu dodatno smo povećali našu mobilnost.

Izaberite ugovor o održavanju i s jednom brigom manje se posvetite svojoj struci.

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera.

Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.