Kontinuitet napajanja.
Kontinuitet zadovoljstva
klijenata.

Klijenti prije svega

Adeo d.o.o. nastao je 1993. godine kao odgovor na sve veću potrebu gospodarstva za rješenjima neprekidnog napajanja. U svijetu je to bilo vrijeme ekspanzije informatičke tehnologije, a u Hrvatskoj i vrijeme buđenja tržišne ekonomije. 

Krenuli smo skromno, pokušavajući brzorastućoj listi kupaca osigurati što kvalitetnija tehnološka rješenja. Ponudu proizvoda i usluga proširivali smo u skladu s povećanjem potreba naših klijenata kao i razvojem tehnologije u svijetu.

Vođeni potrebama naših klijenata razvili smo sustav konzaltinga, opskrbe i održavanja koji je dostupan i prilagodljiv baš svakom klijentu. Pratimo najnovije tehnologije i svjetske trendove te ih uspješno implementiramo u najzahtjevnije sustave napajanja svojih korisnika.

Naše sjedište je u Osijeku (Bilje), gdje se i nalazi većina naše operative. Da bismo mogli brže odgovoriti na zahtjeve naših ugovornih klijenata, otvorili smo poslovnice u Zagrebu i Splitu iz kojih u najkraćem mogućem roku pokrivamo cijeli teritoriji Republike Hrvatske.

Kontinuitet rasta.

Rasli smo na svim područjima, od tržišnog, kadrovskog, tehnološkog, edukacijskog i logističkog do financijskog, i to isključivo na temelju vlastitih sredstava. 

Većinu prihoda ostvarujemo na domaćem tržištu, a svoj razvoj vidimo u još boljoj unutrašnjoj organizaciji, široj i kvalitetnijoj ponudi te povećanju broja klijenata.

Prostor za to postoji i mi ćemo ga pokušati ispuniti strpljivim radom i temeljitošću, kao i do sada.

Kontinuitet motiviranog rada.
Kontinuitet pouzdanosti.
Kontinuitet uspjeha.

Naša snaga su naši stručni i motivirani djelatnici. Potičemo njihovu kreativnost te njihov osobni i profesionalni razvoj. Potrebne su nam njihove ideje i posvećenost radnim procesima želimo li nastaviti slijed uspješnosti.

Tehnološki razvoj u ovom tržišnom segmentu je izrazito dinamičan, pa naš tim mora biti u toku s inovacijama i trendovima. Podižući kvalitetu usluge i ponude možemo u takvom zahtjevnom okruženju zadržati potrebnu svježinu.

Klijenti od nas očekuju kvalitetnu opskrbu te brzu i profesionalnu reakciju pri servisiranju i održavanju.

U tome mogu računati na nas. Pouzdanost je glavna osobina opreme koju isporučujemo, a naša usluga
uvijek će pratiti njihovu kvalitetu.

Stručnost i dosljednost.

Naše dvije ključne vrijednosti sidrišta su zadovoljnih kupaca.

Tim za pouzdanost i sigurnost.

Većinu prihoda ostvarujemo na domaćem tržištu, a svoj razvoj vidimo u još boljoj unutrašnjoj organizaciji, široj i kvalitetnijoj ponudi te povećanju broja klijenata.

Prostor za to postoji i mi ćemo ga pokušati ispuniti strpljivim radom i temeljitošću, kao i do sada. Naša snaga su naši stručni i motivirani djelatnici. Potičemo njihovu kreativnost te njihov osobni i profesionalni razvoj. Potrebne su nam
njihove ideje i posvećenost radnim procesima ako želimo nastaviti slijed uspješnosti.

Tehnološki razvoj u ovom tržišnom segmentu je izrazito dinamičan, a na nama je biti u toku sa inovacijama i trendovima. Jedino dižući kvalitetu usluge i ponude možemo u takvom zahtjevnom okruženju zadržati potrebnu svježinu.

Klijenti od nas očekuju kvalitetnu opskrbu te brzu i profesionalnu reakciju pri servisiranju i održavanju. U tome mogu računati na nas.

Pouzdanost je glavna osobina opreme koju isporučujemo, a naša usluga uvijek će pratiti njihovu kvalitetu.

Udjeli zaposlenih prema dobi

09

22

18

Ukupan broj prijeđenih km
Adeo voznog parka u 2015.

km

834655

Ukupan broj prijeđenih km Adeo voznog parka u 2015.

km

834655

Osnovni podatci.

Adeo d.o.o
Ul. kralja Tomislava 81, HR-31327 Bilje (Osijek)
IBAN: HR7925000091102005938, Addiko Bank‎ d.d., Osijek
SWIFT: HAABHR22
OIB: 62428114050 • PDV ID: HR62428114050
Trgovački sud u Osijeku, MBS 030011485
Temeljni kapital: 2.229.800,00 kn uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: D. Drinković i M. Drinković

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera.

Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.