Zajdeno do fondova Eu strukturni fondovi

Podrška / Kvalitetna oprema pola je podrške

... druga polovica je jednako važna!

Dijagnostika

Otkrivamo najsitnije oscilacije u radu vaših uređaja, od najmanje mjerljivih, sve do testiranja sustava napajanja pod opterećenjem od 1 MW, s koracima od 1 KW.

Gdje je pomoć kad Vam treba?

Probudite se prije nego Murphy!

U tržišnom nastupanju svi smo usmjereni prema naprijed te je većina naših resursa okrenuta u tom smjeru, a dugovječnost uspjeha na tom putu ovisi o tome koliko nam je dobra logistika. Ostvariti ravnotežu u toj zadaći pravo je poslovno umijeće. Kvalitetan, pouzdan i troškovno prihvatljiv sustav logistike u konačnici se uvijek pokaže kao ušteda. Stoga smo za svoje klijente stvorili transparentan sustav usluge ugovornog servisiranja, održavanja i kontrole. U tom personaliziranom sustavu, uz održavanje najbolje moguće razine zaštite, troškove prilagođavamo stvarnim potrebama i mogućnostima klijenta.

Pouzdanost i sigurnost zajednički su nazivnik svih uređaja koje nudimo, a kvaliteta naše usluge ne smije biti daleko od toga.

Više o nama

Asistencija 24/7

Vrhunska usluga za vašu sigurnost

Od sada bez prepreka u komunikaciji, bez čekanja na kraj vikenda ili početak radnog vremena. Maksimalno smo skratili vrijeme potrebno za odgovor na zahtjev klijenta, a otvaranjem poslovnica u Splitu i Zagrebu dodatno smo povećali našu mobilnost. Naši ugovorni klijenti posvećuju se svojem poslu s velikom brigom manje. Izaberite ugovor o održavanju i s jednom brigom manje se posvetite svojoj struci.


ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
Monitor

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera. Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS
Adeo logo