Zajdeno do fondova Eu strukturni fondovi

O nama / Partner za danas ... za sutra

Neprekidno!

Klijenti prije svega

Adeo d.o.o. nastao je 1993. godine kao odgovor na sve veću potrebu gospodarstva za rješenjima neprekidnog napajanja. U svijetu je to bilo vrijeme ekspanzije informatičke tehnologije, a u Hrvatskoj i vrijeme buđenja tržišne ekonomije. Krenuli smo skromno, pokušavajući brzorastućoj listi kupaca osigurati što kvalitetnija tehnološka rješenja. Ponudu proizvoda i usluga proširivali smo u skladu s povećanjem potreba naših klijenata i razvojem tehnologije u svijetu.

Potpuno smo okrenuti prema potrebama naših klijenata te smo razvili sustav konzaltinga, opskrbe i održavanja koji je dostupan i prilagodljiv svakom klijentu. Rasli smo na svim područjima, od tržišnog, kadrovskog, tehnološkog, edukacijskog i logističkog do financijskog, i to isključivo na temelju vlastitih sredstava. Naše sjedište je u Osijeku, gdje se i nalazi većina naše operative. Da bismo mogli brže odgovoriti na zahtjeve naših ugovornih klijenata, otvorili smo poslovnice u Zagrebu i Splitu.

Stručnost i dosljednost

sidrišta su zadovoljstva naših kupaca

Tim za pouzdanost i sigurnost

Trenutačno smo okrenuti samo hrvatskom tržištu, a svoj razvoj vidimo u još boljoj unutrašnjoj organizaciji, široj i kvalitetnijoj ponudi te povećanju broja klijenata. Prostor za to postoji i mi ćemo ga pokušati ispuniti strpljivim radom i temeljitošću, kao i do sada.

Naša snaga su naši stručni i motivirani djelatnici. Potičemo njihovu kreativnost te njihov osobni i profesionalni razvoj. Potrebne su nam njihove ideje i posvećenost radnim procesima ako želimo nastaviti slijed uspješnosti.

Tehnološki razvoj u ovom tržišnom segmentu je izrazito dinamičan, a na nama je biti u toku sa inovacijama i trendovima. Jedino dižući kvalitetu usluge i ponude možemo u takvom zahtjevnom okruženju zadržati potrebnu svježinu. Klijenti od nas očekuju kvalitetnu opskrbu te brzu i profesionalnu reakciju pri servisiranju i održavanju. U tome mogu računati na nas.

Pouzdanost je glavna osobina uređaja koje isporučujemo, a naša usluga uvijek će pratiti njihovu kvalitetu.

Adeo statistika
Adeo statistika

Osnovni podaci

Adeo d.o.o

Ul. kralja Tomislava 81, HR-31327 Bilje

IBAN: HR7925000091102005938, Addiko Bank‎ d.d., Osijek

SWIFT HAABHR22

OIB: 62428114050 • PDV ID: HR62428114050

Trgovački sud u Osijeku, MBS 030011485

Temeljni kapital: 2.229.800,00 kn uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: D. Drinković i M. Drinković

Profil tvrtke (PDF)
Monitor

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera. Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS
Adeo logo