Karijera

Kako se gradi uspjeh?

Za sva svoja postignuća, svoju stabilnost, rast i brojnu mrežu klijenata moramo zahvaliti profesionalnosti, zalaganju i stručnosti naših djelatnika. Oni su definitivno najznačajniji dio naše operative i ključna karika naše stabilnosti. Povjerenje klijenata najvažnija je nagrada, a naši djelatnici tu nagradu svakodnevno zaslužuju svojim poslovnim odnosom i neupitnim zajedništvom. Na želje naših djelatnika za osobnim i profesionalnim usavršavanjem uvijek pozitivno odgovaramo.

Potičemo nastanak i razvoj novih ideja te ih zajedno oživotvorujemo. Na razvoj tvrtke nije utjecala samo uprava, već su to činili svi. Ugodno radno okruženje, pozitivna atmosfera, redoviti i stimulativni prihodi, mogućnosti napredovanja neki su od razloga zašto Adeo nije samo prolazna stanica u zapošljavanju.

Od nastanka do danas prevalili smo dug put. Narasli smo, još rastemo i ne namjeravamo stati, a za to će nam trebati još novih sposobnih ljudi.

Tim za pouzdanost i sigurnost.

Nažalost trenutačno nema otvorenih natječaja, ali neka Vas to ne obeshrabri.

Pošaljite nam Vaš životopis i zamolbu jer ćete tako prvi saznati kada budemo imali potrebu za novim djelatnicima.

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera.

Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.