Zajdeno do fondova Eu strukturni fondovi

Adeo - Djelatnost

Svaki posao nauči nas nešto novo...

Vrhunska tehnologija i profesionalna usluga

Najbolji primjer gdje je trošak ušteda

Sve su naše djelatnosti izravno ili posredno usmjerene na pružanje rješenja napajanja električnih uređaja ili postrojenja neprekidnim ili rezervnim napajanjima. Na tom području vodeći smo tim u Hrvatskoj. Uređaji koje nudimo iz ponude su najboljih svjetskih proizvođača. Savjetovanje pri izboru uređaja ili tehnologije te usluga servisiranja i održavanja pružaju našim klijentima vrhunsku razinu profesionalnosti. Naša informacijska služba i brojni servisni timovi odgovorit će na Vaš upit u najkraćem roku, baš kada je to najpotrebnije. S ve za neprekinut radni proces i Vaš miran san.

Djelatnost

Ubaciti neki citat SEO optimiziran

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

Djelatnost po kojoj smo najprepoznatljiviji i koju razvijamo od osnutka do danas. Nudimo različita rješenja – od napajanja i zaštite najzahtjevnijih sustava do samo jedne radne stanice. Na ovom području za naše inženjere nema neodgovorenih pitanja.

ELEKTROAGREGATI

Stacionarna rezervna napajanja industrijskih i uslužnih pogona ili mobilna rješenja za opskrbu energijom nepristupačnih ili nedovoljno opskrbljenih lokacija, poput gradilišta ili javnih manifestacija na otvorenom, snage sve do 2.500 kVA.

ISTOSMJERNA NAPAJANJA

Rješenja uglavnom namijenjena za napajanje telekomunikacijskih sustava i industrijskih pogona. Najčešće koristimo uređaje EATON, svjetskog lidera u proizvodnji ove vrste opreme, širokog raspona snage uređaja, od 750W do 378KW.

KOGENERACIJSKI SUSTAVI

Učinite svoja energetska postrojenja još učinkovitijima. Iskoristite većinu toplinske energije nastale u procesu proizvodnje električne energije i tako ostvarite značajne uštede te dodatno smanjite negativan utjecaj na okoliš.

BATERIJE

Široka ponuda kvalitetnih VRLA (Valve Regulated Lead-Acid) baterija svjetskog proizvođača CSB. Kvalitetno dizajnirane, dugovječne i izuzetno jednostavne za održavanje, bit će pouzdano i dugoročno rješenje za napajanje Vaših uređaja.

Tehnologija prilagođena Vašim radnim procesima

Najbolji omjer učinkovitosti i troškova

Samo najbolje je dovoljno dobro!

Za neprekinut i siguran rad

Vrhunsku stručnost i dubinsko znanje o neprekidnim napajanjima nije moguće pronaći u udžbenicima ni na internetskim tražilicama, do njih je moguće doći samo iznimnim trudom i nebrojenim radnim satima provedenim u rješavanju tehničkih zagonetki. No stručnost i znanje nisu dovoljni jer je povjerenje klijenata potrebno i opravdati. Kako ne bismo izgubili povjerenje naših klijenata, ništa ne prepuštamo slučaju. Brinemo se da sva oprema kojom opskrbljujemo naše klijente bude trenutačno najbolja u svijetu te da su proces opskrbe i ostale usluge na najvišoj razini.

Zatraži ponudu
Adeo - Neprekidna napajanja
Adeo - Neprekidna napajanja
Adeo - Neprekidna napajanja
SGS ISO

Sustav kvalitete ISO 9001:2008

Potvrda kvalitete procesa

Posao nam je često daleko od svjetala pozornice. Uspješno poslovanje naših klijenata i njihovo zadovoljstvo je skoro naša jedina potvrda.
Naša referentna lista je tako stvarni pokazatelj kvalitete naših proizvoda i usluga. Održati povjerenje klijenata naš je krajnji cilj, a certifikati su samo pisane manifestacije postignutog uspjeha.

Monitor

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera. Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS
Adeo logo