Zajdeno do fondova Eu strukturni fondovi

Adeo - Pouzdana rezervna napajanja

Alternativa bez alternative

... Sada se možemo bolje usredotočiti na vlastitu djelatnost!

ZADOVOLJNI KORISNIK

Konzalting, izvedba i održavanje neprekidnih i rezervnih sustava napajanja

Pravi izbor tehnologije + vrhunska izvedba sustava + kvalitetna podrška = bolja kontrola procesa = veći PROFIT

Više od 20 godina pomažemo našim klijentima održati njihove radne procese i usluge neovisne o nepravilnostima u mrežnoj opskrbi električnom energijom.

Naši uigrani konzultantski i montažni timovi te servisna služba odgovorit će na najzahtjevnije upite i omogućit će Vam neometan rad.

Naš uspjeh vezan je isključivo uz zadovoljstvo naših klijenata. Provjerite naše kompetencije i dajte nam povjerenje.

Više o nama Kontaktirajte nas

Tehnologija za miran san

Brinite se o svojim klijentima, mi ćemo o vama.

Djelatnost

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

Djelatnost po kojoj smo najprepoznatljiviji i koju razvijamo od osnutka do danas. Nudimo različita rješenja – od napajanja i zaštite najzahtjevnijih sustava do samo jedne radne stanice. Na ovom području za naše inženjere nema neodgovorenih pitanja.
ELEKTROAGREGATI

ELEKTROAGREGATI

Stacionarna rezervna napajanja industrijskih i uslužnih pogona ili mobilna rješenja za opskrbu energijom nepristupačnih ili nedovoljno opskrbljenih lokacija, poput gradilišta ili javnih manifestacija na otvorenom, snage sve do 2.500 kVA.
ISTOSMJERNA NAPAJANJA

ISTOSMJERNA NAPAJANJA

Rješenja uglavnom namijenjena za napajanje telekomunikacijskih sustava i industrijskih pogona. Najčešće koristimo uređaje EATON, svjetskog lidera u proizvodnji ove vrste opreme, širokog raspona snage uređaja, od 750W do 378KW.
KOGENERACIJSKI SUSTAVI

KOGENERACIJSKI SUSTAVI

Učinite svoja energetska postrojenja još učinkovitijima. Iskoristite većinu toplinske energije nastale u procesu proizvodnje električne energije i tako ostvarite značajne uštede te dodatno smanjite negativan utjecaj na okoliš.
BATERIJE

BATERIJE

Široka ponuda kvalitetnih VRLA (Valve Regulated Lead-Acid) baterija svjetskog proizvođača CSB. Kvalitetno dizajnirane, dugovječne i izuzetno jednostavne za održavanje, bit će pouzdano i dugoročno rješenje za napajanje Vaših uređaja.
Servis i održavanje

SERVIS I ODRŽAVANJE

Da bismo pružili što potpuniju uslugu, svoje vrijeme, tehnologiju i znanje stavili smo na raspolaganje našim klijentima. Nudimo usluge servisiranja, održavanja i testiranja uređaja i postrojenja s razinom podrške prilagođene svakom klijentu, sve do 24/7 usluge.

KONZALTING

Poznavanje najnovijih tehnoloških rješenja značajna je pomoć kod projektiranja sustava.

IZVEDBA SUSTAVA

Brza opskrba i kvalitetna montaža važni su preduvjeti učinkovitog i dugovječnog pogona.

PODRŠKA

Servisiranja, redovita održavanja i testiranja sustava dodatni su elementi sigurnosti pogona.

ASISTENCIJA 24/7

Podrška ugovornim klijentima koja osigurava najbržu reakciju u svakom trenutku.

Proces

Zaokružen sustav

Potrebe naših klijenata nisu uvijek iste. Promjene u poslovanju naših klijenata kao odgovor na tržišne zahtjeve svakodnevna su pojava. Te promjene često mijenjaju i naš ustroj i naše radne procese. Od osnutka nam je cilj osmisliti modularan, ekonomičan i produktivan organizacijski sustav koji je spreman odgovoriti na svako iznenađenje. U kojem god smjeru naši klijenti trebali ići, njihov tempo bit će i naš!

Biti najbolji nije nam dovoljno!

Samo će nas visoka motiviranost, stalna edukacija i neprekidno praćenje visoke tehnologije zadržati na vrhu

Tehnologija posljednjih desetljeća napreduje ogromnim koracima. Biti u toku s najnovijim tehnološkim dostignućima i to u najzahtjevnijim granama industrije iziskuje potpunu posvećenost. Pratimo tehnologiju, stvaramo nova rješenja te uspješno odgovaramo na sve zahtjeve koje klijenti stavljaju pred nas.

Da bismo preduhitrili što više negativnih situacija i u najkraćem roku bili spremni uspješno reagirati na nastale probleme, brinemo o svim segmentima opskrbe i održavanja. Brinemo i da klijente opskrbljujemo opremom koja je trenutačno najbolja u svijetu te da su opskrba i ostale usluge na najvišoj razini.

Zatraži ponudu
Neprekidna napajanja
Neprekidna napajanja
Neprekidna napajanja
SGS ISO

Sustav kvalitete ISO 9001:2008

Potvrda kvalitete procesa

Posao nam je često daleko od svjetala pozornice. Uspješno poslovanje naših klijenata i njihovo zadovoljstvo je skoro naša jedina potvrda.
Naša referentna lista je tako stvarni pokazatelj kvalitete naših proizvoda i usluga. Održati povjerenje klijenata naš je krajnji cilj, a certifikati su samo pisane manifestacije postignutog uspjeha.

Želite li biti dio našeg tima?

Mogućnosti rada s visokom tehnologijom u timskom okruženju.
Ikona žarunje

Naš uspjeh najviše ovisi o ljudima koji su članovi našeg tima. Njihova kreativnost i predanost glavni su jamac zadovoljstva naših klijenata. Potraga za kvalitetnim kadrom zato nikada ne prestaje. Provjerite češće na našoj stranici tražimo li nove djelatnike. Pošaljite nam svoj životopis i povećajte mogućnost da budete dio ADEOVA tima.

Zlatni Certifikat

AAA zlatni certifikat predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta
AAA Zlatni pečat - Adeo

Klijenti na koje smo ponosni!

Monitor

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera. Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS

Novosti

28.06.2022 Glavna kategorija

Dobro Došli

Dobro došli

Saznaj više
Adeo logo