Zajdeno do fondova Eu strukturni fondovi

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

Uređaji koji ne spavaju
Adeo ikona

UPS – NEPREKIDNA NAPAJANJA

UPS uređaji koriste se za zaštitu električne i elektroničke opreme od nepravilnosti u opskrbi električnom energijom koje mogu dovesti do ugrožavanja života i zdravlja ljudi, do zastoja u radnim procesima, do nastanka štete na opremi i drugoj imovini ili do gubitka podataka. Najčešće se koriste za zaštitu računala, podatkovnih centara i telekomunikacijske opreme. U bolnicama i drugim važnim ustanovama ti uređaji osiguravaju neprekidnost rada u trenutcima kada dolazi do prestanka napajanja iz mreže, a prije uključivanja rezervnog napajanja, poput elektroagregata, koje također imamo u ponudi. Uređaji dolaze u prilagođeni različitoj potrebnoj snazi, u rasponu od zaštite jedne računalne radne stanice do zaštite naponske mreže manjega grada. Postoji nekoliko izvedbi podijeljenih po načinu rada, a to su: offline, line interactive i online. U našoj ponudi možete pronaći sve ove vrste uređaja, snage sve do 1000 kW.

Svjetski tehnološki lider na ovom području američki je proizvođač EATON. Odlučili smo se za njih jer svojom ponudom pokrivaju potrebe svih industrija i nude zajamčenu vrhunsku kvalitetu uređaja i usluga. Naši stručnjaci obučeni su za implementaciju njihovih rješenja, što je dodatni razlog zbog kojeg se trebate odlučiti na suradnju s nama. Za sve uređaje izdajemo jamstvo te nudimo usluge servisa i održavanja.

Trebaš ponudu?

Naš tim speman je i na najzahtjevnije upite, nevjeruješ? javi nam se!
Zatraži ponudu
Monitor

Povežimo se već danas!

Trebate li izraditi veliki sustav ili odabrati optimalan UPS za svoje računalo? Možda samo trebate savjet? Obratite nam se s povjerenjem!

Najmanje što možete očekivati od nas je da ćemo dati sve od sebe. Otkrijte u nama pouzdanog partnera. Nekoga kome je stalo i tko Vam je stalno na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS
Adeo logo